Co bylo, je a bude 2021 na Táborovkách!

Milí táborníci,

velmi si vážím Vaší podpory v tomto roce. Byl to perný rok plný výzev a jsem nesmírně ráda, že jste byli jeho součástí.

V tomto roce Táborovky prošly mnoha změnami.

  • Na začátku roku jsem se potýkala s technickými problémy, které jsem nakonec zdárně zvládla vyřešit.
  • Dále jsem nechala vytvořit nové originální logo, ze kterého mám opravdu velkou radost.
  • Také jsem založila YouTube kanál, který se sice pomalu, ale jistě zaplňuje inspirativními videi.
  • O jednu velkou pozitivní změnu se postarala má kamarádka Yvča, která si vzala na starosti emaily a zavedení newsletterů, a přijala tak roli virtuální asistentky.

A od této chvíle jsme na Vás dvě! Díky její skvělé práci se mi uvolnili ruce a já mohla daleko více pro Vás tvořit. A tak za tento rok na e-shopu přibylo téměř sto nových materiálů. Mezi nejoblíbenější patří Stezka - Cvičíme se zvířaty, Podzimní stezka a Pohádková stezka.

Na bramborovém místě se umístila má nedávná novinka Zimní a Vánoční stezka.

 

Začala jsem se i více věnovat mé skupině na FB - Tipy pro mimoškolní a táborovou činnost, do které Vás srdečně zvu, protože zde najdete spoustu další inspirace. Také bych byla ráda, kdybyste zde sdíleli své postřehy a zkušenosti z branže. 

 

A co Vás čeká příští rok?

No, bude to velké. Nejenže máme pro Vás v plánu tvořit další dávku materiálů a tento rok tu stovku fakt pokořit a po otestování newsletterů jsme se rozhodly že Vám ke konci každého měsíce pošleme dávku inspirace na následující měsíc.

Abyste si mohli představit, na co se můžete těšit, vytvořily jsme pro Vás inspiraci na karneval (či párty), kterou si můžete stáhnout tady - inspirace-karneval. Pokud ještě nejste přihlášení k odběru našich newsletterů, tak neváhejte a přihlaste se ZDE. Každý měsíc Vám tak pošleme pořádnou dávku inspirace na hry, tvoření a další aktivity s dětmi. 

Na závěr Vám chceme poděkovat za podporu, kterou jste nám v tomto roce projevili a do toho nového roku bychom Vám rády popřály hlavně pevné zdraví (málo karantén), spoustu pozitivních zážitků (ne testů) a hodně elánu do společných aktivit s dětmi. 

Šťastné a Veselé a krásný nový rok 2022 přejí,

Táborovky

 

ZDE odkaz pro stažení karnevalové inspirace