Co bylo, je a bude 2022 na Táborovkách!

Tak jako minulý rok i  letos Vám chci shrnout, co vše se na Táborovkách odehrálo a co plánujeme na rok příští.

 

První velký úspěch pro nás bylo zavedení měsíčních inspirací, které jsme pravidelně posílali každý měsíc v našich newsletterech. Byl o ně ohromný zájem a naše e-mailová databáze se velmi rychle rozrostla. A navíc jsme na e-maily dostávali, krásné zpětné vazby.

A právě proto mě moje asistentka přesvědčila, abychom v nich pokračovali i po Novém roce. Musím se ale přiznat, že tvořit podklady pro 10 aktivit každý měsíc, bylo mnohdy náročné, a proto bude inspirace vypadat trošičku jinak než doposud, ale i tak určitě z ní načerpáte spoustu nápadů.

Pokud jste naše inspirace prošvihli - máte možnost si celou sadu objednat.

 

A pro další dávku inspirace se přihlaste k našemu odběru newsletterů zde.

 

Začátkem jara jsme se rozhodli vytvořit účet na Pinterestu - byla to velká výzva, protože do té doby pro mě tato platforma byla španělská vesnice, ale díky kurzu jsem se do toho dostala a Pinterestový profil nám teď dělá radost (i když jsme na něm ke konci roku museli aktivity omezit).

Pokud chcete ukázkové materiály - pracovní listy, kartičky, tipy na tvoření, apod., určitě nás začněte na Pinterestu sledovat.

 

Dalším velkým krokem, který nás čekal během prázdnin, byla změna vzhledu e-shopu, která proběhla hladce a nad očekávání skvěle.

No posuďte sami:

 

 

Jaro, léto, už máme.... a co podzim?

Podzim pro mě byl ve znamení CVVZ, kdo tuto akci nezná, vřele doporučuji, vždy mě nabije novou energií a spousty inspirace. Rozhodla jsem se vystoupit ze své komfortní zóny a udělala na této akci dva workshopy o stezkách - zájem byl velký a odezva skvělá. Takže příští rok do toho půjdu určitě znovu.

Pokud byste se chtěli o stezkách taky něco dozvědět - přečtěte si náš článek Stezky pro děti, kde jsem svůj obsah workshopu shrnula, a navíc si tam můžete stáhnout 2 stezky ZDARMA, které jsme s účastníky vytvořili. 

 

 

Konec roku byl pro mě velmi náročný, hlavně kvůli tomu že kluci byli hodně nemocní, a tak nezbývalo mnoho času. Ale i přesto vznikla skvělá novinka, kterou plánujeme v novém roce tvořit pravidelně na různá témata a to ÚNIKOVKA.

Jako první vznikla Vánoční únikovka a je vhodná i pro začátečníky. Zkoušeli jsme ji na vánoční přespávačce a děti byly tak nadšené, že hned na leden chtějí, abych připravila další.

A co je to únikovka?

Děti uvíznou v uzavřené místnosti, ze které není možnost odejít a musí splnit různou sérii šifer a úkolů, díky kterým získají klíč od místnosti, nebo heslo, díky kterému se dostanou ven a uniknou. Na únik mají děti většinou daný časový úsek (např. 30 minut).

Vím, že mnozí vedoucí a učitelé této novince nepřišli na chuť, a proto se budu snažit, aby šla únikovka hrát i jako šifrovací bojovka (vždy bude uvedeno v popise produktu) - tudíž děti budou mít za úkol vyluštit nějaké množství šifer.

 

A na co se můžete ještě příští rok těšit?

Plánů mám mnoho, ale vždy narazím na realitu že den má 24 hodin, takže uvidíme, které nakonec budou reálné.

Chtěla bych Vám pravidelně psát články na tento blog, dále točit inspirativní videa a tím oživit náš Youtube kanál

A trochu si pohrávám i s myšlenkou zkusit Instagram či Tiktok. O všem Vás budeme informovat na naší FB stránce, takže nás nezapomeňte sledovat :-) .

 

 

 

Moc Vám děkujeme za podporu, kterou nám dáváte a těšíme se na další společný rok.

Přejeme krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok.